petek, 22. maj 2009

bakersshoes.com

Nekaj postov sem sedaj posvetila predvsem oblačilom, tako da se sedaj vračam k čevljem.

Stran mi je po izgledu kar všeč, prva stran je polna opozoril o znižanjih, tudi kasneje je precej pregledna in všečna, ne bom pa je povzdigovala v nebo. In ja, Slovenije ni na Bakerjevem črnem seznamu, tako da je dostava mogoča.

Seveda so mojemu pogledu podvrženi znižani čevlji, najboljši pa so zbrani tu. Po pravici povedano, bi bilo iskanje po morju čevljev, ki so znižani prezamudno, tako da je pred vami izbor tistih, ki so pred kratkim pristali na tem oddelku.



Zakaj? Ker na ves glas kličejo: "Poletje!" Z živahnimi barvami lahko popestrijo tudi najbolj dolgočasno obleko in zagotovo pritegnejo poglede. Cena 50$, kar sploh ni tako veliko.



Ker od gladiatork z visoko peto ne morem odtrgati oči. Zanimivo pa je, da par v beli barvi stane 50$, v črni pa kar 75$. Zakaj?



Ker jih ni nikoli preveč?



Glede teh nisem najbolj prepričana, podplat je kar preveč visok, da bi jih delansko kdo uporabljal, mislim tudi, da jih lahko uvrstim že kar v kič kategorijo. Da so delo Jessice Simpson, to seveda pojasni, ne pa razreši vprašanja: lepi ali ne?



Še eni odlični čeveljci, na www.asos.com si jih lahko ogledate tudi v rjavi in črni barvi, čeprav mislim, da jim bela barva najbolj pristoji. Nič posebnega sicer, elastika okrog gležnjev pa gotovo opravi svoje in jih naredi posebne.



Kar tako, še ena torbica, ki bi odlično izgledala s prvimi čeveljci.

1 komentar: